1. Jméno hlavní postavy : Shejma
2. Povolání a Level : Warrior 80 lvl
3. Talenty : Arms/Protection
4. Alti : Shejmelin 80lvl, Disco(6100gs)/Holy(5850)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie,myslím že budem dobrým prínosom pre vašu guildu
6. Profese : Eng 450 Mining 405
7. Předchozí guildy : Wrathful Gladiators, The Power Of The Nightmares
8. Zaměření : Zameriavam sa aj na PvP aj na PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : CCA rok a pol
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ICC 10 (LK) 25 (Dreamwalker), TOC 10/25 Anub, TOGC 10/25 Anub
11. Popis mého PvE eq : PVP ARMS - 6072gs, Tank PVE - 5920gs
12. Věk : 15
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-3 hodinky denne
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcel by som tankovať guildy raidy , byť prínosom guilde a dosiahnuť LK 25 Kingslayer
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Ano
16. Něco o sobě : Som slušný bez konfliktov , mám rád športy napr. hokejball, hokej, basket , viem zniesť kritiku som komunikatívny.
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Profesie, humor, komunikácia, pomáhanie v raidoch.
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetky potrebné veci mám
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Nepijem, nefajčím, nenadávam.
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Pravidlá sú pravidlá, Súhlasím
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Určite sa pripojím k vám okamžite.
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP Lootu chápem, No Problem.
Ešte k tej prihláške by som chcel niečo napísať : Takže, tento warrior nemá skoro žiadne achievy pretože som si zmenil classu z Roguny (Suxelly) na wariora ( na rogune som mal LK, togc,toc progres ), tankoval som TOGC 25 (po prvom bossovi sa to rozpadlo) Dôvod: xeon ninjol daggerku.
To by bolo asi aj Všetko. Ďakujem.